Susanne schrijft YA-romans & -thrillers

Manuscriptbeoordeling

Heb je een manuscript geschreven, maar durf je het nog niet naar een uitgever te sturen zonder dat een professional er naar gekeken heeft?

Wil je dat een deskundige jouw verhaal zal beoordelen op inhoud, verhaallijn, personages, spanning, zinsopbouw en schrijfstijl? Dan ben je bij bij mij aan het juiste adres. Met de meeste zorg zal ik het manuscript bekijken en je melden wat de sterke en zwakke punten zijn. Deze punten geef ik in detail aan in het manuscript en waar nodig zal ik verbetersuggesties aangeven.  Een complete beoordeling bevat dus opmerkingen, aanwijzingen, tips en verbetersuggesties. Belangrijke zaken waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt en die je ook weer kunt gebruiken bij een volgend manuscript. 

Tarieven manuscriptbeoordeling excl. BTW

- tot 25.000 woorden                                             € 225,--

- per 1.000 woorden meer                                      €    5,--

- proefredactie eerste 1500 woorden*                     €   20,--

Mocht je al weten wat de goede en minder goede kanten van je werk zijn, maar twijfel je over bijvoorbeeld de spanningsopbouw, of heb je het gevoel dat de personages niet aansprekend genoeg zijn, ook dan kan ik iets voor je betekenen. Wanneer je mij een mail stuurt met jouw wensen, dan komen wij er met een aangepaste prijs samen wel uit.

* Wanneer je na de proefredactie besluit het gehele manuscript door mij te laten redigeren, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het totaalbedrag.

 

Spelling en grammatica van teksten 

Wil je een tekst (flyer, scriptie, manuscript enz. enz.) alleen op spel- en grammaticafouten laten controleren, dan kan dat natuurlijk ook.

Tarieven controle spel- en grammaticafouten excl. BTW

- tot 1.000 woorden                                              €   20,--

- per 1.000 woorden meer                                     €     3,50

- vanaf 50.000 woorden                                        €     3,--  per 1000 woorden

 

 

 

 

 


^