Susanne schrijft YA-romans & -thrillers

 

De Oneindigheidstrilogie

Zwarte lieveling:
Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn vuisten. In het kindertehuis probeert ze een nieuw leven op te bouwen, maar het verleden dringt zich nog vaak aan haar op. Blauw wordt dan grijs, grijs wordt donkergrijs, tot er alleen nog zwart over is. Maar Saskia wil zich niet laten onderdompelen in het duister. Ergens diep van binnen zit een prachtige bloem, die vecht om tussen het onkruid omhoog te komen.

Achtergelaten:
Jonka wordt op aandringen van haar stiefvader in een tehuis geplaatst. Vanaf dan heeft ze maar één doel: niemand tot last zijn en niets vertellen over wat er thuis is gebeurd. Toch knaagt er iets: haar moeder heeft haar gewoon laten vertrekken...
Na veel omzwervingen maakt Jonka zich los van thuis en kieze ze haar eigen weg, ondanks de pijn en het gevoel in de steek te zijn gelaten.

Een gedroomd einde:
Saskia en Jonka krijgen te horen dat hun moeder op sterven ligt. Meteen eist het verleden een plek voor zichzelf op in het heden. Saskia weet nog hoe haar moeder wegkeek toen ze werd mishandeld door haar stiefvader. En Jonka is niet vergeten hoe ze toestond dat ze naar een tehuis werd gestuurd. Maar het blijft hun moeder ... Tegen wil en dank komen er ook warme herinneringen boven. Misschien is er, ondanks alles, toch ruimte voor liefde en vergeving? Of zijn de zaken nog altijd niet zoals ze lijken?

Het hartverscheurende einde van De Oneindigheidstrilogie.
Een aangrijpende young adult over mishandeling, hoop
en oneindige liefde.